Vakantiehuis in Villaviciosa de Córdoba

Geef jezelf de vakantie die je verdient in een vakantiehuis in Villaviciosa de Córdoba in Andalusië. Bezoek de belangrijkste plaatsen van de stad vanaf je vakantiewoning, zoals de kerk van San José, de hermitage van Nuestra Señora de Villaviciosa, Castillo de Névalo en het Casa de la Tercia. Breng een paar dagen door in een vakantiehuis, zodat je een paar dagen buiten de stad kunt doorbrengen. In een omgeving als deze geniet je zonder afleiding van je familie en kun je genoeg tijd met elkaar doorbrengen in je eigen vakantiewoning in Andalusië.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Villaviciosa de Córdoba

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Villaviciosa de Córdoba

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Villaviciosa de Córdoba

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Villaviciosa de Córdoba

Loading...

Wat te doen in Villaviciosa de Córdoba?

Een paar dagen doorbrengen in een vakantiehuis in Villaviciosa de Córdoba geeft je de mogelijkheid om een ​​paar ontspannende dagen weg van de stad door te brengen. In een omgeving zoals deze kun je zonder afleiding van je gezin genieten en quality time met hen doorbrengen.

De kerk van San José

In de stad vind je deze neoklassieke kerk die in het interieur een houtsnijwerk van San Juan Tadeo uit de zeventiende eeuw heeft. Deze kerk is een van de juwelen van deze stad en het voorbeeld van het zilverwerk van Cordoba.

Beeld van Onze-Lieve-Vrouw van Villaviciosa

De stad Villaviciosa werd rond deze plaats gevormd. Bekijk het beroemde beeld dat door een pastoor uit de stad Villaviciosa in Portugal is gebracht.

Kalifaatbrug van Guadiato

Zoals in heel Andalusië, kun je rond je vakantiehuis in Villaviciosa de Córdoba overblijfselen van het moslimtijdperk vinden. Deze brug is de op een na langste van heel Cordoba.

Brug over El Guadanuño

Ook bekend als de Riscos-brug, steekt het de rivier de Guadanuño over en komt ook uit het moslimtijdperk, uit het Umayyad-kalifaat van Córdoba. Hoewel niet zo spectaculair in zijn constructie als de vorige, is het een van de meest toeristische plekken in de stad.

El Névalo-kasteel

Dit kasteel midden in de natuur ligt op een afgelegen top in de Sierra de Casas Rubias tussen de rivieren Guadiato en Névalo. Als je hier naar boven loopt, kun je genieten van een prachtig uitzicht op sommige gebieden van Badajoz, Sevilla, Granada, Ciudad Real en Córdoba.

Molens van de Pylonen van de Apretura en van de Hopper

Oude meelmolens gelegen in het midden van verschillende stromen waardoor ze werkten. Drie van de molens zijn tot op heden in goede staat bewaard gebleven en je kunt ze zien in Arroyo del Bejarano, Arroyo de la Apretura en Arroyo de Tolva.