Vakantiehuis in Coín 

Coín ligt in de prachtige provincie Malaga. Het is een klein stadje die nog vrijwel onontdekt is door andere toeristen. Het is hierdoor geen typische Costa del Sol vakantiebestemming. Daarnaast is de stad een goed startpunt om andere delen van Andalusië te verkennen. De Spaanse cultuur heerst in de kleine straatjes van de stad. Deze ervaar je pas echt bij het huren van een vakantiehuis in Coín. Je overnacht vlak bij verschillende tapasbarretjes, restaurants en winkels.

Vakantiehuis in Coín

Populaire vakantiehuizen - Coín

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Coín

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Coín

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Coín

Loading...

Ontdek de Spaanse cultuur

Bezoek het prachtige San Agustín-park, dat werd gebouwd op de ruïnes van het Convento de los Agustinos . Dit is een geweldige plek voor jongere kinderen, want er is voldoende ruimte om zorgeloos te spelen. Dichtbij het park bevindt zich de eerder genoemde kerk van San Andrés, die wordt gekenmerkt door zijn verbondenheid met het ziekenhuis, Hospital de la Caridad. Beide gebouwen zijn historisch belangrijk en de kerk is bijzonder in zijn stijl gecombineerd met neoklassieke figuren waardoor het een van de mooiste kerken in deze regio is.  Op Plaza Santa María kunt u een andere interessante kerk bezoeken die ooit een moskee was en later de eerste parochiekerk in Coin werd; Santa María de la Encarnación, ook het belangrijkste monumentale gebouw in de stad Coin. Het feit is dat Coin veel meer kerken heeft dan andere monumentale gebouwen, dus we raden aan om de kerk van San Juan Bautista te bekijken die ook een interessante toren heeft.

's Avonds kun je in sommige cafés naar de flamenco luisteren terwijl je een glas Spaanse wijn drinkt, wat we zeker aanbevelen om te ervaren. Als je van wandelen of picknicken in de natuur houdt, is Barranco Blanco een geweldige plek om te bezoeken, waar je naast de waterval kunt genieten van de ongerepte natuur met je familie en vrienden.

Vakantiehuis in Coín huren

Huur een betoverend vakantiehuis in Coín om van de omgeving te genieten. Meteen bij aankomst weet je dat je hier een rustige vakantie gaat doorbrengen. Je geniet van een heleboel privacy, een persoonlijk interieur en van een waanzinnig uitzicht op de spectaculaire Guadalhorce-vallei. Daarnaast beleef je dat echte Spaanse temperament, omdat je gewoon verblijft tussen de lokale bevolking. Coín is daarmee een van de fijnste bestemmingen om te ontdekken vanaf je vakantiewoning in Andalusië.