Vakantiehuis in Cómpeta

Cómpeta is een van de typisch Spaanse dorpjes die je in Andalusië kunt vinden. Deze levendige vakantiebestemming heeft leuke barretjes en restaurants. Ook de omgeving van de stad is erg geliefd. Veel natuurliefhebbers trekken vanaf hun vakantiehuis in Cómpeta eropuit. Verblijf daarom tijdens je vakantie in een heerlijke Andalusisch vakantiehuis in Cómpeta. Je overnacht in een geweldig berglandschap, tussen de olijfboom- en wijngaarden met op de achtergrond de bergketen van de Sierra Tejada. Daarom zijn deze accommodaties in Andalusië vaak zo populair.

Vakantiehuis in Cómpeta

Populaire vakantiehuizen - Cómpeta

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Cómpeta

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Cómpeta

Loading...

Natuurgebieden en kastelen

Je vakantiehuis in Cómpeta nodigt je uit om alles te weten te komen met betrekking tot de wijn van deze gemeente. Ontdek in deze wijnhuizen, gelegen in de straat Canillas de Abaida. Bezoek het Sierra de Tejeda en Almijara, een van de mooiste natuurreservaten van Andalusië. De meer dan twintigduizend hectare zijn verspreid over verschillende gemeenten, waaronder Cómpeta.

Liefhebbers van kastelen halen in Cómpeta hun hart op. Het Lizar kasteel ligt in de gemeente Frigiliana. Het is een vrij toeristisch kasteel waar je geniet van een prachtig uitzicht terwel je naar de top van het gebouw uit de 11e eeuw klimt. Bezoek ook zeker kasteel Bentomiz. Dit fort ligt ongeveer 700 meter boven de gemeente Arenas, ten westen van je vakantiewoning in Cómpeta. Je zult genieten van het uitzicht op de vallei van de rivier de Vélez en de regio.

Vakantiehuis in Cómpeta huren

Een vakantiehuis in Cómpeta huren is een goede optie om een ​​paar dagen vrije tijd en rust met het gezin door te brengen. Je  kunt een van onze  huizen met privézwembad kiezen om de Andalusische hitte te bestrijden.Een vakantiewoning met grote ramen geven je een uitzicht op een spectaculair landschap op de nabijgelegen bergen en de typische witte huizen van de dorpen aan de kust. Gasten kunnen genieten van een veelbelovende vakantie met gegarandeerd comfort op het hoogste niveau.