Vakantiehuis in Manilva

Manilva is en klein onontwikkeld wit dorpje vlakbij de kust in de regio Malaga. Omdat het nog steeds typisch Spaans is, zijn er genoeg bezienswaardigheden en activiteiten om bezoekers te interesseren die meer willen dan alleen een strandvakantie. Er zijn Romeinse baden, een fort en musea. en families zullen dol zijn op het Benalmadena Sea Life Centre.

Manilva

Populaire vakantiehuizen - Manilva

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Manilva

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Manilva

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Manilva

Loading...

Meer dan alleen het dorp Manilva

Hoewel Manilva een vrij klein, rustig dorp is, bestaat het nog steeds uit drie gebieden met allemaal een heel ander karakter. Je hebt de prachtige kustlijn van San Luis de Sabinillas, de ontspannen jachthaven van Puerto Duquesa en het eigenlijke binnenland, witgekalkte dorpje Manilva zelf.

Vakantiehuis in Manilva

Bezienswaardigheden in Manilva

Manilva enkele van de minst bekende van alle vakanties aan de Costa del Sol. Het is daarom een stuk minder druk, zelfs tijdens de zomervakantie. Manilva heeft ook een vrij ongerepte kwaliteit en je zult hier geen hoogbouw zien.

Romeinse baden van Hedionda

De van nature voorkomende zwavelbron hier werd voor het eerst opgemerkt door de Romeinen meer dan 2000 jaar geleden. Omdat de zwavelbron vandaag nog steeds sterk is, mag je erin duiken en genieten van het conditionerende effect dat het op je huid heeft! Perfect na een hete middag doorgebracht met zonnebaden tijdens je vakantie in een vakantiehuis in Manilva!

Romeins aquaduct

Dit is een indrukwekkend bouwwerk van bogen in terracottakleur, die uitsteken boven het overwoekerde groen van het platteland in Manilva

Castillo de la Duquesa

Dit vlakke kasteel werd echter niet gebouwd met militaire defensie in gedachten; in plaats daarvan werd het gebouwd als een huis voor een ongelooflijk rijke Spaanse edelman, Francisco Paulino.

Vakantiehuis in Manilva

Huur een mooie onafhankelijke villa of vakantiehuis in Andalusië in een van de beste gebieden van Marbella, met uitzicht op Guadalmina rivier. Met een volledig uitgeruste keuken en eigen woonkamer beleef je een geweldige vakantie met veel ruimte en privacy.