Vakantiehuis in Villanueva del Duque

Casa rural en Villanueva del Duque

Vakantiehuis in Villanueva del Duque

Je vakantie in Andalusië begint pas goed met een diner buiten op het terras van je vakantiehuis in Villanueva del Duque. Bij het verkennen van de stad wordt je verrast door de vele unieke bezienswaardigheden en de gastvrijheid van de bevolking. Na een actieve middag boogschieten, kajakken of wandelen in het prachtige landschap denk je vanuit je luie hangmat terug aan alle fijne herinneringen van de afgelopen dagen. Villanueva del Duque is een van de leukere onontdekte dorpjes in Andalusië en daarmee een geschikte vakantiebestemming.

Populaire vakantiehuizen - Villanueva del Duque

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Villanueva del Duque

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Villanueva del Duque

Loading...

Bezienswaardigheden

Ermita de la virgen de Guia heeft een grote artistieke waarde in de regio Los Pedroches met zijn Romaanse en Gotische stijl. Het is gelegen op een klein plateau, 750 meter ten noorden van de gemeente. Ermita de San Gregorio vind je ten zuiden van de stad, op een prachtige heuvel. Vanuit dit prachtige natuurlijke uitzichtpunt heb je een onverslaanbaar uitzicht, niet alleen op de stad, maar ook op een goed deel van de vallei, die zich uitstrekt van Pozoblanco tot Hinojosa del Duque en van El Viso en de bergen van Santa Eufemia tot de El Soldado-mijnen. Bezoek ook de parochiekerk San Mateo Apostel. Villanueva del Duque biedt meerdere en verschillende mogelijkheden voor de natuurliefhebber.

Vakantiehuis in Villanueva del Duque huren

Met een vakantiehuis in Villanueva del Duque verblijf je in een rustige omgeving. Na een rustige nacht in je vakantiehuisje heb je genoeg energie om de omgeving te ontdekken of verder te genieten van de zon in je eigen afgeschermde tuin.