Vakantiehuis in El Bosque

Ferienhaus El Bosque mit Pool online mieten

Vakantiehuis in El Bosque

El Bosque is een rustgevend bergdorpje in Andalusië. Het ligt 32 kilometer ten oosten van Arcos de la Frontera en 18 kilometer ten westen van Grazalema. El Bosque wordt beschouwd als de toegangspoort tot een immens natuurreservaat, dat 53.500 hectare beslaat. Met een vakantiehuis in El Bosque  geniet je van een rustige vakantie in het midden van de natuur.

Wat te doen?

Afgezien van de natuurlijke, ongerepte routes door het natuurpark Sierra de Grazalema, is het gebied ook populair bij liefhebbers van jagen en vissen. De stad is trots op zijn uitstekende forellenkwekerij (de meest zuidelijke viskwekerij in Europa), wat een interessant bezoek is om toe te voegen aan je agenda als je in de buurt bent. Historische bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn in El Bosque zijn de Hermita del Calvario uit de 18e eeuw, de kerk van Nuestra Señora de Guadalupe - ook uit de 18e eeuw en de oude molen - de Molino del Duque uit dezelfde tijd.

Steden in de omgeving

Het dichtstbijzijnde dorpje is Torroz, op 10 minuten rijden van El Bosque. De grootste stad in de buurt is Malaga, waar je binnen 40 minuten rijden aankomt. Maar een dagje naar Granada of Sevilla is natuurlijk ook mogelijk. Torrox costa, de kust in Torrox, is de enige kustplaats in de omgeving.

Vakantiehuis in El Bosque

Het pittoreske dorp, met zijn smalle kronkelende straatjes is een ideale locatie om te overnachten. Een vakantiehuis in El Bosque maakt je vakantie alleen maar beter, want je profiteert van een heleboel privacy in een vakantiewoning in Andalusië die tussen zich tussen de lokale bevolking bevindt.