Vakantiehuis in Velez Málaga

Maak kennis met Malaga en met een vakantiehuis in Vélez-Málaga door een bezoek te brengen aan een van de beroemdste steden in de provincie. Vélez-Málaga heeft een eeuwenlange geschiedenis achter de rug, waardoor je de verschillende monumenten en bezienswaardigheden in de omgeving tijdens je vakantie in Vélez-Málaga kunt ontdekken.

Alquiler vacacional en Vélez Málaga

Populaire vakantiehuizen - Vélez-Málaga

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Vélez-Málaga

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Vélez-Málaga

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Vélez-Málaga

Loading...

Bezienswaardigheden

Vanaf je vakantiewoning in Velez-Malaga loop je naar de haven van Caleta. Het is een gebied met een grote traditie in de visserij die op dit moment nog steeds een van de belangrijkste is voor de visserij-industrie in de hele provincie Málaga. De kerk van Santa María la Mayor is een van de meest bezochte gebieden. Het werd gebouwd in de 15e eeuw onder de overblijfselen van een oude moskee. Een ander van de meest emblematische gebouwen die je kunt zien als je kiest voor je vakantiewoning in Vélez-Málaga is het Palacio de Beniel. Het ontstond in de zeventiende eeuw als het resultaat van de vereniging van twee adellijke families. Het fort van Vélez-Málaga is een andere plaats die je zal interesseren, vooral als je van geschiedenis houdt.

Vakantiehuis in Velez Málaga huren

Als je kiest voor een appartement of vakantiehuis in Vélez-Málaga, kun je een van de meest historische steden in de regio bezoeken. We hebben verschillende huizen waaruit je kunt kiezen in Vélez-Málaga. Ze hebben allemaal veel ruimte, zodat je ook in grote groepen kunt aankomen. Hierdoor bespaar je veel tijd met het uitzoeken van een heleboel dure hotelkamers. Je kunt ook meestal je hond of ander huisdier meenemen, omdat de meeste accommodaties in Andalusië deze gemakkelijk accepteren.