Vakantiehuis aan de Costa de Almería

De Costa de Almería staat bekend om zon, zee, strand en cultuur. De Costa de Almería doet niet onder voor de andere Spaanse Costa´s, al is deze wel minder bekend. Paar jaar schijnt hier gemiddeld 320 dagen de zon, dus de kans is erg groot dat, wanneer u hier ook naar toe reist, u bijna geen wolkje aan de lucht zult zien. De Spanjaarden kiezen zelf ook graag voor de Costa de Almería als vakantiebestemming. NOVASOL biedt allerlei mogelijkheden voor een appartement of vakantiehuis aan de Costa de Almería.

Costa de Almeria

Populaire vakantiehuizen - Costa de Almeria

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Costa de Almeria

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Costa de Almeria

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Costa de Almeria

Loading...

Ga op culturele ontdekking

Arabische invloeden zijn in grote mate terug te vinden in Andalusië, daar staat de streek immers om bekend. U vindt deze invloeden ook terug als u een vakantiehuis aan de Costa de Almería boekt. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de stad Granada met zijn prachtige Alhambra. In Granada zijn de invloeden van de verschillende culturen goed te zien; u waant zich hier echt in de geschiedenis. Vanuit je vakantiehuis aan de Costa de Almería kun je bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan de kleinere dorpjes langs de kust; deze zijn ook zeker een bezoek waard met hun culturele schatten. Uiteraard kun je overal genieten van de heerlijke authentieke Spaanse keuken.

Strand en zee

De zandstranden aan de Costa de Almería hebben fijn zand, een blauwe zee en zijn zeer uitgestrekt. Ze nodigen uit voor een lekker dagje luieren, snorkelen, zwemmen en/of andere activiteiten. De stranden bij badplaatsen Roquetas de Mar en Aquadulce zijn zeer schoon en erg breed. Ben je een liefhebber van een zonvakantie dan raden wij je zeker aan om een vakantiehuis of appartement aan de Costa de Almería te boeken.

Prachtig landschap

Maar ook als natuurliefhebber kun je in deze regio je hart ophalen. Denk aan het nabijgelegen nationaal park ´Sierre Nevada´ waar u veel verschillende flora en fauna aan zult treffen. De vegetatie buiten dit park is minder afwisselend, omdat het maar weinig regent in deze regio. Hoe dan ook zorgt dat wel voor een heel mooi, adembenemend landschap. Aan de Costa de Almería worden regelmatig westernfilms opgenomen, mede vanwege het mooie landschap. Boek een appartement of vakantiehuis aan de Costa de Almería en waan je je ook in het wilde westen. In de regio kun je vaak op veel plekken tochten per paard maken door het prachtige landschap.