Vakantiehuis in Casares

Casares ligt op een heuvel tussen de bergen Ronda, de Costa del Sol en Gibraltar en is een van de mooiste dorpen in de provincie Málaga. Waardoor het in 1978 de status van historisch-artistieke site heeft opgeleverd. De heuvelachtige ligging trekt elk jaar veel toeristen aan. Casares ligt tussen de bergen van de Serrania de Ronda en de kust in. Een vakantiehuis in Casares is de perfecte accommodatie om de stad te ontdekken; en dan moet je in ieder geval niet steeds die gigantische heuvel op.

Casares

Populaire vakantiehuizen - Casares

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Casares

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Casares

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Casares

Loading...

Wat te doen in Casares?

De smalle straatjes, goede restaurants en tapasbars zijn een verkenningstocht waard.

Bezoek Cueva del Gato: het is een paradijselijk, natuurlijk plek waar je een rondje kunt zwemmen of kunt picknicken. Het water van de grot is kristalhelder en erg schoon. 

Bekijk het mooie uitzicht: van een afstand lijkt het dorp afkomstig te zijn van een ansichtkaart. Tijdens je wandeling naar boven word je vaak getrakteerd op een spetterend uitzicht.

Bezoek Iglesia de la Encarnación: deze kerk bevindt zich bovenop de heuvel aan de top.

Bezoek een natuurgebied: Het is ook de moeite om de nabij gelegen natuurgebieden Sierra de Crestallina en Sierra de Utrera te bezoeken vanaf je vakantiehuis in Casares. Er zijn verschillende wandelingen die je kunt proberen.

Vakantiehuis in Casares huren

Een vakantiehuis in Casares is de perfecte uitvalsbasis om een bezoek aan de grot te combineren met een bezoek aan Ronda. Vakantiehuizen in Andalusië zijn daarom altijd een goede manier om je vakantie in te spenderen. Je hebt alle vrijheid om te doen wat je wil, met alle noodzakelijk privacy die je nodig hebt om echt te kunnen ontspannen. En zeg nu zelf, elke dag wakker worden met een geweldig uitzicht is toch geweldig?