Vakantiehuis in Estepona

Estepona ligt verscholen tussen Marbella en Manilva aan de Costa del Sol in Spanje. Met een vakantiehuis in Estepona overnacht je ineen Andalusisch stadje dat traditionele restaurants met moderne bars combineert. Estepona heeft witgekalkte huizen aan de smalle straatjes met kinderkopjes en op de achtergrond van een berg.

Estepona

Populaire vakantiehuizen - Estepona

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Estepona

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Estepona

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Estepona

Loading...

Genoeg strand voor iedereen

De kustlijn van Estepona is meer dan 20 kilometer lang en heeft 17 stranden. Sommige gouden, sommige vulkanisch, wat zandig. Net ten westen van Estepona ligt een beschutte baai El Cristo Beach. Snorkelen en varen zijn populaire activiteiten.

Estepona

Playa La Rada

Het strand van La Rada ligt in het centrum van Estepona. Het is het strand dat het meest wordt bezocht door toeristen vanwege de ligging en de breedte. Zijn meer dan 2 km lang wachten op u om te genieten van de zee en de Andalusische zon. Bovendien zijn de wateren kalm. Zo zullen je kinderen niet in gevaar zijn tijdens het baden.

Vakantiehuis in Estepona

Playa del Cristo

Met je vakantiehuis in Estepona kun je naar Playa del Cristo gaan. Het ligt aan de rand van de stad, waar je meer rust vindt in het zand. Hoewel het een van de kleinste stranden is, zorg het voor een fantastische stranddag. Bovendien heeft het strand de meeste zonuren van alle stranden van Estepona.

Playa Punta de la Plata

Aan de rand van Estepona ligt dit smalle en langgerekte strand. Het wordt omgeven door groen en biedt meer privacy dan de rest van de stranden. Langs zijn meer dan 2 km lengte vind je een aantal diensten en voorzieningen. Het is echter ideaal om een ​​dagje met het gezin te picknicken en te genieten van de rust van de Middellandse Zee.

Wat te doen?

Het boeken van je vakantiehuis in Estepona zorgt voor een kwaliteitsvol toerisme. In deze stad aan de Costa del Sol heb je veel bezienswaardigheden om met je familie te bezoeken.  Maak tijdens je vakantie de beste foto's van de beroemde vuurtoren van Estepona. Ga ook naar de Salt Tower of de Orquidary. Het is een moderne tuin waar de bloemen en de kracht van de natuur centraal staan. Daar vindt hij zijn waterval onder de grote glazen koepels.

Dagje naar Ronda

Wanneer je een vakantiehuis in Estepona huurt, kun je in de omgeving een heel bijzondere natuurbelevenis beleven bij Carminito del Rey. Tijdens deze fantastische wandeling loop je over bruggen die aan de helling zijn bevestigd. Vanuit een vakantiehuis kun je ook een bezoek brengen aan het prachtige stadje Ronda. De oude stad met de indrukwekkende brug Puente Nuevo, is een geliefde toeristische bestemming en in de zomer zijn er veel bezoekers.

Dagtrip naar Gibraltar

Op minder dan een uur rijden van Estepona ligt de rots van Gibraltar. Het is de thuisbasis van Europa's enige inheemse aap, de barbary aap. Ze zwerven vrij door de straten, maar er is normaal gesproken een grote groep in de buurt van de belegeringstunnels - de 18e-eeuwse geschutsopstellingen zijn met de hand uit de grond gesneden. Een kabelbaan vanaf het water gaat rechtstreeks naar de top van de torenhoge rots, waar je veel meer apen en een geweldig uitzicht kunt bekijken. 

Vakantiehuis in Estepona huren

Doordat het een 18e-eeuws stadje is zul je er weinig hotels vinden. Een vakantiehuis in Estepona huren biedt dan een uitkomst. Zo verblijf je meteen aan de kust en niet 30 tot 40 minuten van de stad. Met een vakantiehuis in Andalusië in dit stadje kan je pas echt op verkenning gaan, zeker als je een auto hebt.