Vakantiehuis in Alhaurín el Grande

Alhaurín el Grande is een ideale bestemming voor gezinsvakanties in het vakantiehuis in Alhaurín el Grande. Met zo'n vakantiewoning kun je naast talrijke bezienswaardigheden zien ook de gastronomische kant leren kennen. Met een vakantiehuis in Andalusië geniet je het best van deze stad en overnacht je midden in het centrum, en in de buurt van andere historische stadjes.

Alhaurín el Grande

Wat te zien?

Het kasteel van La Mota ligt naast het  Barranco Cañas en de verkoop van Los Morenos in Alhaurín el Grande. Het is vanaf elk punt in de regio te zien en is een belangrijke toeristische plek in de stad is geworden. De Sierra de Mijas is een bergketen die een prachtig landschap van natuurlijke ruimtes vormt. Je kunt verschillende routes plannen over goed gemarkeerde paden en de fauna en flora bekijken die in het gebied groeien. De Arco del Cobertizo is een van de bekendste architecturale elementen in Alhaurín el Grande. Het is een boog die vroeger toegang gaf tot de stad.

Het immense uitzichtpunt van de Cuesta de la Palma biedt een fantastisch uitzicht over de hele Guadalhorce-vallei, met zijn boomgaarden en de rivier. Een andere excursie voor familie tijdens je vakantie in Alhaurin el Grande is de rivier de Fahala waar je kunt genieten van een aangename wandeling in de natuur.

Vakantiehuis in Alhaurín el Grande

Mooie dorpjes in de omgeving van Alhaurín el Grande

Sedella is een zeer mooie stad om te bezoeken als je besluit om te verblijven in een  vakantiehuis in Alhaurin el Grande. Het ligt aan de voet van de Sierra Tejeda Natural Park en heeft een spectaculair uitzicht.

De Abdalajís-vallei heeft een groot aantal Romeinse bezienswaardigheden in de hele regio. Het grote belang ervan in archeologisch erfgoed en het natuurlijke landschap eromheen maken het tot een ideale plek om als gezin te bezoeken.

De stad Cartajima, ligt ook heel dicht bij je toekomstige vakantiewoning in Alhaurín el Grande , is omgeven door de natuur en biedt een heleboel rust. 

Yunqueras is een klein stadje vol witte huizen met hun gevels vol met bloemen. De oorsprong is Romeins en het ligt tussen Sierra Cabrilla en Sierra de las Nieves. Het is een leuk stadje dat je tijdens je volgende vakantie kunt bezoeken.

Vakantiehuis in Alhaurín el Grande huren

Ga op vakantie naar Alhaurin el Grande en je hebt vele mogelijkheden om je ideale vakantiehuis te vinden. We hebben een breed scala aan vakantieaccommodaties in ons aanbod. Dit is ongetwijfeld de beste plek om als gezin te reizen vanwege de talloze activiteiten die je kunt doen, zowel aan de kust als in het binnenland. Met een vakantiehuis in Alhaurin el Grande behoudt je het comfort van ruimte en vrijheid op je vakantiebestemming.