Vakantiehuis in Prado del Rey

Prado del Rey ligt in de hooglanden van de provincie Cádiz, in het hart van de "Witte Dorpenroute" van Andalusië, in het zuiden van Spanje. Met zijn bijna 6000 inwoners is het een plaats met veel sfeer.  Prado del Rey is een Andalusische stad dicht bij Sevilla. De straten vol met sinaasappelbomen, citroenbomen, jasmijnstruiken en talloze andere bloemen en planten zijn het kenmerk van Prado del Rey. Dat is de reden waarom Prado del Rey liefkozend "El Jardín de la Sierra" (De tuin van het berggebied) wordt genoemd.Vanaf het dorp heb je een indrukwekkend uitzicht op de bergen Algodonales, Zafalgar of Margarita del Pinar of San Cristobal. Met een knus vakantiehuis in Prado del Rey geniet je het meest van de omliggende natuur, privacy en rust.

Casa Rural en Prado del Rey

Populaire vakantiehuizen - Prado del Rey

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Prado del Rey

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Prado del Rey

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Prado del Rey

Loading...

Wat te doen?

Het witte dorp Prado del Rey ligt in het Sierra van Cadiz park. Daarnaast zijn andere dorpjes die aan Prado del Rey grenzen Alcornocales en Grazalema. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn de overblijfselen van de Romeinse stad Iptuci of bekijk de oude graanschuren en de tempel van Nuestra Señora del Carmen. In Prado del Rey zijn er twee interessante wandelroutes die je kunt proberen: Lomas wandeling en de Cera del Verdugo.

Prado del Rey ligt tussen de twee natuurparken "Sierra de Grazalema" en "Alcornocales" en dat maakt Prado del Rey een ideaal startpunt voor spannende activiteiten in de buitenlucht. Je hebt gegarandeerd veel plezier met kanoën, wandelen, fietsen, paardrijden of paragliden.

Vakantiehuis in Prado del Rey huren

Prado del Rey is een ideale vakantiebestemming, omdat je je hier snel thuis zult voelen. Dankzij de gastvrijheid en ruimdenkendheid van de lokale bevolking, kun je snel een gesprek aangaan. De vakantiehuizen in Andalusië in het mooie Prado del Rey en zijn omgeving zijn gevarieerd en er is iets voor elke smaak.