Vakantiehuis in Roquetas de Mar

Geniet van de Costa de Almería tijdens je vakantie en huur een vakantiehuis in Roquetas de Mar. Roquetas de Mar is een dorpje in de provincie Almería, waarvan de look and feel van de invloed van de Feniciërs en Romeinen in de oudheid bewaard zijn gebleven in alle uithoeken van de stad. Roquetas de Mar heeft de ultieme ideologie voor elk seizoen, dankzij het hoge winterklimaat en de zomerse hitte. Deze bestemming heeft ook geweldige recreatieve en culturele bezienswaardigheden die je kunt ontdekken tijdens je verblijf in een vakantiehuisje in Andalusië.

Roquetas de Mar

Populaire vakantiehuizen - Roquetas de Mar

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Roquetas de Mar

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Roquetas de Mar

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Roquetas de Mar

Loading...

Wat te doen in Roquetas de Mar?

De stad wordt omringd door vele natuurlijke gebieden, waaronder het meest beroemde gebied "Entinas - Sabinar" waar je kunt wandelen. Roquetas de Mar heeft de modernste arena voor stierenvechten in Spanje, waar naast stierenvechten ook grote evenementen, concerten, conferenties plaatsvinden. Een grote toeristische trekpleister is de jachthaven. In het Palacio de Exposiciones en Congresos vinden de beroemde handelsbeurzen van Andalusië plaats. Je kunt ook een bezoek brengen aan het auditorium van Roquetas de Mar vanaf je vakantiehuis in Roquetas de Mar.

Ultiem genieten van een zonvakantie met een strand

Roquetas de Mar wordt gekenmerkt door de kwaliteit van zijn stranden. Dagelijkse schoonmaak zorgde ervoor dat het water en zand schoon blijven.

Het strand "Playa Serena" is een strand met schoon zand en kristalhelder water en werd bekroond als het beste strand van Andalusië. Langs het strand is er een grote promenade waar je kunt wandelen.

La Romanilla is een rustig strand, het zand is schoon en het water is kristalhelder. In de omgeving zijn er kinderspeelplaatsen en vele strandbars waar je  kunt afkoelen met een koel drankje.

Een beetje verder vind  je een strand met een promenade op het strand van La Bajadilla, waar je kunt genieten in hangmat of kunt zonnen onder grote parasols.

Vakantiehuis in Roquetas de Mar huren

We hebben een groot aantal accommodaties aan de Costa de Almería, met name vakantiehuizen in Roquetas de Mar aan het water. Onze appartementen in Roquetas de Mar maakt een geweldige vakantie voor het hele gezin mogelijk. Het is een ideale bestemming voor elk moment van het jaar dankzij het goede weer.