Vakantiehuis in Torrox

Torrox is een dorp dat je kunt bereiken vanuit Nerja en Malaga langs de kustweg. Het dorp bestaat uit twee delen: Torrox Costa en Torrox Pueblo. Hier zie je bijzonder weinig toeristen door het gebrek aan bezienswaardigheden of restaurants. Als je een vakantiehuis in Torrox huurt geniet je daarom pas echt van de rust. Het is een authentiek dorpje die zeker het verkennen waard is. Het is een rustige badplaats met een van de beste tropische klimaten van Europa. Naast de prachtige stranden is de plaats ook synoniem aan unieke feesten en festivals.

Vakantiehuis in Torrox

Populaire vakantiehuizen - Torrox

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Torrox

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Torrox

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Torrox

Loading...

Wat te doen in Torrox?

De zanderige strandboulevard is een van de minder betwiste stukken in de Costa del Sol, maar levert dezelfde zonovergoten kenmerken. Je kunt ook het binnenland in en The Route of Sun and Wine proberen. Dit is een route van 55 kilometer dat de beste uit druiven in de regio bevat. 

Bezoek vanaf je vakantiehuis in Torrox de steden Malaga, Lagos, Nerja of een van de andere zonnige badplaatsen. Stranden vind je overal.

Een vakantiehuis in Torrox huren

Om een bezoek en verblijf in Torrox zo geweldig en gedenkwaardig te maken, kies je er natuurlijk voor om in de beste appartementen, villa's of een van de vele vakantiehuisjes in Andalusië te verblijven die de stad te bieden heeft. Vanaf de terrassen of de tuin geniet je van een prachtig uitzicht op de zee. Ontspan aan het zwembad met uitzicht op het groene landschap rondom het huis. Het vakantiehuis is vriendelijk ingericht en vanuit de woonkamer heb je toegang tot het overdekte terras. De open keuken is volledig uitgerust, waardoor je lokale gerechten ook thuis klaar kunt maken.