search

Geniet in een vakantiehuis aan de Costa de la Luz

De letterlijke betekenis van de Costa de la Luz is; ´De kust van het licht´. En dat is niet zonder reden; de zon speelt hier de hoofdrol. Hij reflecteert zijn stralen op het helderblauwe water en schijnt het grootste deel van het jaar volop. Ook vindt u hier een bijzondere natuur, cultuur en eindeloos lange zandstranden. Een vakantie in een vakantiehuis aan de Costa de la Luz is onvergetelijk!

Vanaf schiereiland Gibraltar tot aan de Portugese grens loopt de Costa de la Luz. Zonaanbidders kunnen heerlijk relaxen aan één van de talloze zandstranden. Wandelaars kunnen ook uren lang strandwandelingen maken en genieten. De stranden aan de Atlantische oceaan doen denken aan de stranden zoals wij die in Nederland kennen. De sfeer is kalm en ze zijn breed en groot. Het enige verschil is het aantal zonuren; hier aan de Costa de la Luz schijnt de zon vele malen meer. De Costa de la Luz is voor de Spanjaarden zelf ook één van de favoriete strandbestemmingen. Maar ook buitenlandse toeristen ontdekken steeds meer de heerlijke Andalusische sfeer aan de Costa de la Luz en boeken graag een vakantiehuis of een appartement aan de Costa de la Luz.

 

Talloze mogelijkheden in een vakantiehuis aan de Costa de la Luz

NOVASOL biedt vakantiehuizen aan de Costa de la Luz aan, welke vaak aan het strand liggen of er niet ver vandaan. Als u een zonaanbidder bent is dit dus de ideale locatie om een vakantiehuis of appartement te huren. Chiclana de la Frontera, Islantilla en Isla Canela zijn populaire plaatsjes in deze regio. U vindt hier een authentieke Spaanse sfeer en de beste faciliteiten. Trek de binnenlanden in om nog meer van het echte Spanje te zien. Geniet van de vele lieflijke bergdorpjes en de met olijfbomen begroeide berghellingen. Bent u een liefhebber van cultuur, breng dan eens een bezoek aan steden als Cádiz, Jerez de la Frontera en Sevilla.

 

Volop surfplezier

Boek een vakantiehuis of appartement aan de Costa de la Luz als u een liefhebber van windsurfen bent. U vindt in deze regio namelijk precies wat uw hartje u begeert. De plaats Tarifa is het meest populair bij de windsurfers. Het ligt in het meest zuidelijkste puntje van Spanje en u vindt hier zee, zon en wind; een waar surfersparadijs!

U leest het, de Costa de la Luz is een veelzijdige, zonnig vakantiebestemming. Wacht niet langer en boek nu uw vakantiewoning, bungalow of appartement in Spanje aan de Costa de la Luz!