search

Genieten van een vakantie in een vakantiehuis aan de Costa Tropical

De Costa Tropical ligt in de provincie Granada, in het Zuid-Spaanse Andalusië. Indrukwekkende plaatsjes als Salobrena, Motril en Almunecar liggen aan deze relatief rustige Costa. De Costa Tropical kent ook een zeer imposant achterland waar mensen nog het echte Spaanse leven leiden. Boek een vakantiehuis of appartement aan de Costa Tropical en ga genieten van de vele mooie bezienswaardigheden en het heerlijke tropische klimaat.

De Costa Tropical is te vinden tussen de plaatsen Almería in het oosten en La Herradura en Almuñécar in het westen. Indrukwekkend aan deze Costa zijn ook de bergen die helemaal tot aan de zee voeren en prachtige inhammen / kliffen langs de kustlijn vormen. Wanneer u in een vakantiehuis of appartement aan de Costa Tropical verblijft zult u merken dat deze Costa niet zonder reden “Costa Tropical” heet. Hier heerst namelijk een heerlijk aangenaam, tropisch aandoend klimaat. Tropische vruchten als ananas, avocado, papaja, banaan en mango groeien hier niet voor niets. De winters zijn ook erg zacht en de zon schijnt gemiddeld 320 dagen per jaar. Het water van de Middellandse Zee is al zeer aangenaam in het voorjaar. De Costa Tropical is dus eigenlijk het gehele jaar een ideale vakantiebestemming voor het huren van een vakantiehuis of appartement.

Omdat de Costa Tropical beschut ligt tussen de bergketens en de Atlantische oceaan ver weg ligt, zult u ontdekken dat het aan de Costa Tropical maar zelden regent.

 

Ontdek de bijzondere sfeer vanuit uw vakantiehuis aan de Costa Tropical

Vele prachtige en goed beschutte stranden, inhammen en baaien zijn te vinden aan de Costa Tropical. Boek één van de vakantiehuizen of appartementen aan de Costa Tropical bij NOVASOL en u zult zeker een heerlijke vakantie beleven. Het onderwaterleven aan de Costa Tropical is spectaculair en elk jaar weer komen snorkelaars en duikliefhebbers hier naartoe om het van dichtbij te aanschouwen. Aan de Costa Tropical zijn veel heerlijke stadjes en dorpjes te vinden waar die bekende, bijzondere Spaanse sfeer heerst. Uiteraard staat een vakantie in een vakantiehuis aan de Costa Tropical niet alleen garant voor een heerlijk zonvakantie, ook kunt u vanuit uw vakantiehuis eenvoudig een bezoek brengen aan bijvoorbeeld het eeuwenoude Alhambra in Granada of Las Alpujarras (het laatste Moorse bolwerk).

Als u graag het echte Spanje wilt beleven is het zeker een aanraden om een vakantiehuis of appartement aan de Costa Tropical te boeken. De bevolking hier is heerlijk gastvrij en u kunt ook lekker genieten van de vele culinaire specialiteiten. De streek heeft ook op historisch gebied veel waarde. Torens en vestingen die als uitkijkpost hebben gediend tijdens de Arabische overheersing zijn overal in deze streek terug te vinden.

Bent u op zoek naar het echte Spanje waar het massatoerisme nog niet zo aanwezig is maar waar u wel alle ingrediënten vindt voor een heerlijke zonvakantie? Boek dan nu een bungalow, appartement of vakantiehuis in Spanje aan de Costa Tropical en laat de voorpret alvast beginnen!