search

Vakantiehuis in Marbella

Als je uitkijkt naar het zuiden van Spanje, boek dan een vakantiehuis in Marbella aan de Costa del Sol en ontspan in een appartement aan zee of in een vakantiehuis met zwembad. Marbella is een idyllische plek om een leuke familievakantie door te brengen in Andalusië in een vakantiehuis in Marbella met uitzicht op zee.

Marbella

 

Wat te doen in Marbella?

Vanuit je vakantiehuis in Marbella kun je de belangrijkste plaatsen in de omgeving verkennen. Bezoek Puerto Banus, ervaar de magie van de shows in Sohail Castle of proef de beste gerechten in de oude stad. Als er iets is dat opvalt aan de kust van Marbella, dan zijn het de spectaculaire stranden wel. Geniet daarom een dagje van de Spaanse zon op het strand.

 

Gouden zandstranden en gunstig klimaat

Er zijn 27 kilometer aan idyllische kustlijn om te verkennen tijdens het huren van een vakantiehuis in Marbella, opgedeeld in 24 afzonderlijke stranden, de meest opvallende zijn Artola, Venus en La Fontanilla, Puerto Banús en San Pedro Alcántara, die zijn bekroond met de blauwe vlag voor schoon water, veilige omgeving en milieuvriendelijke werkwijzen. Marbella is ongetwijfeld een van de belangrijkste bestemmingen voor toeristische steden aan de Costa del Sol en trekt toeristen het hele jaar door naar de kust toe vanwege het gunstige warme en aangename klimaat.

 

Vakantiehuis in Marbella huren

NOVASOL heeft een aantal vakantiehuizen in Andalusië in Marbella. Kies voor een appartement of vakantiehuis in Marbella met een uitzicht op zee. Sommige hebben zelfs een groot overdekt privéterras. Bij het huren van zo'n vakantiehuis heb je de hele woning voor jezelf. Je geniet meteen van alle ruimte en privacy, zodat je echt kunt ontspannen op vakantie. Je ervaar geen drukte van andere toeristen of lawaaierige hotelgasten, wat een geweldig voordeel is bij het huren van een vakantiewoning in Marbella.

vakantiehuis in Marbella