search

Vakantiehuis in Montemayor

Gelegen in een beschutte vallei in de heuvels van Benahavís, beroemd om zijn landelijke schoonheid en gastronomische hoogstandjes, ligt de spectaculaire vakantiebestemming Montemayor. In deze bergachtige oase met zijn 10e-eeuwse Moorse ruïnes en prachtige natuur vind je een aantal vakantiehuizen in Montemayor. Vanaf deze vakantiewoningen heb je een geweldig uitzicht over het gebied. In de buurt liggen genoeg glamoureuze stranden en badplaatsen. Het gebied heeft ook een rijk cultureel erfgoed. Een vakantiehuis in Montemayor huren maakt jouw vakantie in Andalusië pas echt comfortabel en aangenaam.

Vakantiehuis in Montemayor

 

Waarom een vakantiehuis in Montemayor huren?

Monte Mayor ligt hoog op de heuvels van Benahavis, genesteld in een vallei. Hierdoor heb je een van de mooiste uitzichten op de Middellandse zee, de Afrikaanse kustlijn en het omliggende Andalusische plattenland. Monte Mayor ligt hiermee in het midden van een driehoek Marbella, Estepona en Benahavis. Dit maakt van Montemayor een populaire verblijfplaats. Hier geniet je van het landelijke leven, maar wel op geringe afstand van de kust en grotere steden.

 

Steden in de omgeving

  • Benahavis: Dit pittoresk bergdorp ligt aan de zuidkant van Ronda-gebergte op 10 minuten rijden van Montemayor. Hier heb je een spectaculair uitzicht, maar ook verschillende tapasbars en authentieke restaurantjes.
  • Estepona: Dit is een bruisende stad met witgekalkte gebouwen en herbergt een van de beste stranden in de regio.
  • San Pedro: Dit is een charmant stadje die het typische Spaanse karakter heeft behouden.
  • Nueva Andalucia: Op 15 minuten van Montemayor vind je deze groene, rustige oase. Het staat vooral bekend als golfgebied met enkele beroemde golfbanen die aan de kust liggen.
  • Marbella: Deze elegante stad wordt gedomineerd door palmbomen en een mix van Spaanse en internationale restaurants en winkels.